Nasi Kukus Bawah Pokok Kota Kemuning [Recommended]

Salam youls !!!

ni memang antara feveret aku kalau cari makanan masa waktu rehat.. tadaaaaaa...

caution tempat ini hanya buka time tengah hari** and hari bekerja.. hari lain takder nyer...as in cuti awam. orang kedai pon nak cuti rehat2 :D


                            
                   Acar Sayur + Sambal Belacan + Gulai Sayur Ayam + Ayam Goreng Berempah



kalau datang ayam dia dah bis memang kena tunggu 30 minit ayam yang digoreng..
omg, makan panas2 sampai lidah tangan jari lecur2 heheeh. SEDAP wa kasi tau sama lu!!!
AYAM DIA BESAR TAU. harga 6.00 (satu set nasi kukus)sahaja!!

hari ni tak ramai orang. lau tak beratur panjang agi...

aku suka ayam dia ,, sebab rempah dia tak terlalu kuat, pastu aku agak2 dia letak madu, jadi ayam dia goreng tu memang manis skit and dia ada tabur tepung skit maka ada sedikit crispy. overall ayam dia aku suka bangat, lagi satu sambal belacan dia. sedap n manis. muahahaha. makan limpah2 sambal dia.


lokasi : Jalan Anggerik Aranda C 31/C, Kota Kemuning.
makanan : 4.5/5
harga :4.5/5


Tips : kalau bungkus kena beratur panjang. kalau makan kat situ tak perlu beratur. ambil nasi dan ceduk lauk sendiri.








Comments

Popular Posts