Seoul Garden HotPot DPulze Cyberjaya

Sempena bday member. haaah. belanja ler makan hotpot. tapi sebab dah beberapa minggu ni .. haha price for each food saya sudah lupaa!!!

menu bleh didownload dari page seoul garden sg

Marinated Sliced Beef
Ok. kami share lauk ini dua orang. Rasa dia manis2, puji daging dia lembut

Marinated Sliced Chicken HotPot
Ok saya suka benda ni ada rasa masam2, and rasa dia letak kimchi dalam ni juga,
sliced chicken dia takder lah banyak sangat tapi cukup lah lau share 2 orang
suka kuah dia ;) .. penting skali kuah dia takder telur. kalau ada telur/seafood
rasa dah macam kuah mee bandung

Korean Pan-fried Seafood Glass Noodle
Kawan saya kata rasa dia lebih kurang jer ngan fried glass noodle kat tempat len. tapi saya puji
dia tak kedekut udang and muscle.mushroom pon ok.



Kimcharu Rice, sodap. dia nasi + seaweed. saya sukaa sangatt. the taste just blend nicely together. cam nasi goreng seaweed pong ada gak.


air kami test free flow cinnamon tea and barley tea lau tak salah..dua2 free flow. rasa quite nice for first timer cam saya cuma cinnamon manih skit. barley tawar. i loike barley better than cinnamon

Address : Seoul Garden HotPot DPulze Cyberjaya
Food type : Korean Food
Food rating : 4.0/5
Place rating  : 4/5
Price rating : 4/5

Comments

Popular Posts