Gangnam Station Shah Alam

Salam, actually kami gi makan kedai ini dah few months back. saya jer tak terkejar tuk post dalam blog.
Overall saya bleh kata makanan kat kedai ni big portion and reasonable price.


bulgogi beef. if not mistaken price dia 60++ ni memang bleh makan 5-8 orang.
rasa dia manis. sedap gak ah.

Dakgogi Bokkeum, Ayam goreng pedas.
Rasa ok-ok



makanan sampingan percuma. sebab portion tadi dah banyak sangat kami
tak abis pon makan ni semua.. huhuh.pembaziran. so kalau datang sini
datang ramai2 skit bru best.








Kalau tak silap ni Sundubu Jigae, ada seafood. rasa macam kuah bandung.

Address : G36, Block 5, Laman Seri Business Park, Jalan Persiaran Sukan, Seksyen 13 Shah Alam 
Food type : Korean Food
Food rating : 4.0/5
Place rating  : 4/5 
Price rating : 4/5



Comments

Popular Posts