Skip to main content

Posts

Featured

Sedap ke makan dekat Pastribella kedai Master Chef Dr Ezani tu?

Salam you guys,

Ye. lama tak post ya. dulu saya cuba ubah concept blog ini untuk menjadi lebih informative.

Hahaha, banyak kajian kalau nak buat. Tidak mengapa, post kali ini santai aja!

Alhamdulillah, diberi peluang untuk berjalan-jalan dan menapak kaki di satu shopping mall ala-ala hipster di Tamarind Square, Cyberjaya.

Saya memang rasa stranger sangat berjalan di Mall itu, ialah dia punya shopping mall concept garden dan open space. Hipster sangat fesyen bagai,
sis ini pakai baju selekeh jer :D. Ada beberapa tempat menarik di situ, specially kedai buku dia tu.




Tapi hari ini saya nak bercerita tentang Kedai Pastribella. Kenapa kita terjah kat sini?

Ok kawan saya Tamimi & Mira, suggest kita orang melepak di sini katanya sebab ini kedai not bad tambah-tambah owner dia pemenang Master Chef Dr Ezani tu, sebab kami bergosip-gosip hal dunia dengan classy nyer kan.

Meh kita tengok apa yang kami try di Pastribella



The taste ^ ok lah. different. creamy curry. not so red :D

I like the cri…

Latest Posts

Suki-Ya, Restoran Steamboat Jepun (Sukiyaki/Shabu-Shabu) [RECOMMENDED]

Dolly Dimsum Nu Sentral [RECOMMENDED]

Burgerlab Cyberjaya [RECOMMENDED]

Sambut CNY di Golden Valley KL : Taman Tun Dr Ismail [RECOMMENDED]

Masakan Punjabi di Big Singh Chapati : SS15 Subang Jaya (Recommended)

Masakan Nyonya di Heritage Village, Paradigm Mall [RECOMMENDED]

Pasta Murah dan Sedap Di Evolve Mall, Ara Damansara

Ais Salji/Snow Ice/Bingsu at Hanbing Restaurant, IOI City Mall Putrajaya [Mesti Cuba]

Jom Bali - Citta Mall - Ara Damansara

Nasi Kerabu Thailand Cyberjaya [Chaba Restaurant]