Skip to main content

Posts

Featured

Dolly Dimsum Nu Sentral [RECOMMENDED]

Pertengahan Jun 2018, 
kami telah terjah Dolly Dimsum di Nu Sentral.
restoran ini merupakan cadangan daripada seorang sahabat Cina saya.
Melanie kata kedai ini jual makanan cina dan dimsum halal.
so saya pon decide untuk terjah sambil sambut hari jadi sahabat saya.
Mira pernah makan di Dolly Dimsum, dia pon cakap sedap.
Maka, wlupun sudah lewat petang dan jam, kami ambil lrt untuk pergi ke KL Sentral dan menyambut hari jadi rakan kami di sana.
Bagi saya, makanan di sini bukan lah murah sangat, tapi untuk special event oklah or klu terasa  nak makan, klu tak silap total semua untuk apa yang kami order dalam seratus lebih (3 orang makan) 



Cheong Fun (Ayam) Rasa not bad, selalu makan Chee Cheong Fun dekat luar, kebanyaakan makan bersama instant fish cake, or fried tofu, etc, tapi yang ni ada inti ayam kat dalam. Slightly different.
 Maaf sis tak ingat nama pau ni ...

 Crispy egg noodle - macam mee kongfu, size dia besar sesuai makan 3 orang, harga pon :D, tak silap rm32.
dumpling sedap!…

Latest Posts

Burgerlab Cyberjaya [RECOMMENDED]

Sambut CNY di Golden Valley KL : Taman Tun Dr Ismail [RECOMMENDED]

Masakan Punjabi di Big Singh Chapati : SS15 Subang Jaya (Recommended)

Masakan Nyonya di Heritage Village, Paradigm Mall [RECOMMENDED]

Pasta Murah dan Sedap Di Evolve Mall, Ara Damansara

Ais Salji/Snow Ice/Bingsu at Hanbing Restaurant, IOI City Mall Putrajaya [Mesti Cuba]

Jom Bali - Citta Mall - Ara Damansara

Nasi Kerabu Thailand Cyberjaya [Chaba Restaurant]

Mee Sotong (Esplanade/Padang Kota Lama-Penang) [RECOMMENDED]

White Bread Oven[RECOMMENDED]